Noemi & Wouter (film)

Wedding Video-Photo, heeft onze trouwdag prachtig in beeld gebracht! Ze waren de hele dag aanwezig en hebben zo een mooie compilatie kunnen maken van alle hoogtepunten, die in zowel een langere film als een korte trailer terug te zien zijn. Ze waren ontzettend vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en ik heb, ondanks dat alles gefilmd werd, me geen seconde ongemakkelijk of 'bekeken' gevoeld. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Het geeft heel goed de sfeer van onze dag weer en alles en iedereen komt erin voorbij. We raden ze zeker aan! 

RENÉ & SUSAN (film)

Op 14 juli 2017 gaven mijn man en ik elkaar het ja-woord op het kasteel in Dussen. 
Vrienden hebben de tip gegeven om naast een fotograaf onze trouwdag zéker vast te laten leggen door een videograaf. We hebben hier geen seconde spijt van gehad! Het fijne was dat we bij de eerste kennismaking meteen een hele leuke klik was. De bekeken eerder gemaakte videos spraken ons erg aan, en we waren echt onder de indruk van beeld resultaten van andere bruiloften.

Na de kennismaking hebben we meteen besloten om voor Brian en Astrid te gaan. Er is een datum geprikt om de (trouw)locaties te bezoeken. Ook hebben we de locaties bezocht waar we foto’s wilde gaan maken. Dit was zeker heel nuttig want daardoor kwamen we er nu achter dat bepaalde dingen niet konden ipv dat we daar op onze trouwdag zelf achter kwamen, daardoor hadden we totaal geen stress!

Op onze trouwdag zelf waren ze al vroeg aanwezig en konden zo nog een stukje van het aankleden en voorbereiding mee filmen. Het voordeel van deze 2 professionele videografen is dat wij als bruidspaar allebei apart gefilmd werden en vanuit verschillende hoeken. Je hebt later het gevoel bij het kijken van je film dat je daardoor geen enkel moment mist bij de belangrijke gebeurtenissen op deze dag. In het begin was het even wennen dat je de hele dag gefilmd wordt maar al heel snel hadden we niet eens meer door dat ze aanwezig waren. Knap dat ze zichzelf zo ‘onzichtbaar’ gemaakt hebben.

Het resultaat was fantastisch en ook heel snel klaar! Onze familie en vrienden (en zelfs mensen die er niet bij aanwezig waren) vonden het bij het bekijken van de film dan ook geweldig. Het lijkt wel een speelfilm en je raakt niet uitgekeken en blijft ook geboeid door de prachtige beelden en overgangen.

In onze wittebroods weken kregen we de eerste versie van de video te zien en we zaten allebei te huilen om het mooie resultaat. Wat is dat gaaf geworden! We hadden de foto’s ook al gezien maar met een video kun je de echte emoties zien en dat is toch net dat stukje extra. Tijdens het bespreken van het 1e resultaat was het super gezellig met de videografen en hebben veel gelachen, we kregen zelfs een blooper video als extraatje…  Toen mijn man en ik na het feest over de brug van het kasteel met vuurpotten liepen hebben ze zelfs nog heel snel (terwijl ze alle spullen al ingepakt hadden omdat ze klaar waren) een heel gaaf eindshot gemaakt toen we naar de auto liepen. Dit was dé perfecte afsluiting van een video die we nog heel vaak met veel plezier (blijven) kijken